Aroma Terapi Eğitimine Katılım

05 Aralık 2022, Pazartesi 28
Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi FULYA GÖKDEMİR, Prof. Dr. GÜLAY RATHFISCH tarafından İstanbul’da düzenlenen “Kadın Sağlığında Uygulamalı Klinik Aromaterapi ve Aromaterapi Masajı Kursuna” katılarak, belge almaya hak kazanmıştır.

Fakültemizde Akran Mentorluğu Komisyonu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

22 Kasım 2022, Salı 18
Fakültemiz bölümlerindeki tüm öğrencilere yönelik Akran Mentorluğu Komisyonu bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Öğrencilere komisyonun işleyişi ve akran mentorluğuna ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.

Sağlıklı Beslenme ve Toplu Yemek Üretimi Semineri Düzenlendi

22 Kasım 2022, Salı 25
Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Süleyman KÖSE, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından 14-19 Kasım 2022 tarihinde Nevşehir'de gerçekleştirilen "Sağlıklı Beslenme ve Toplu Yemek Üretimi" seminerine katıldı.

AYAY Öğrencileri Ulusal Deprem Anı Tatbikatında

21 Kasım 2022, Pazartesi 6
12 Kasım 2022 tarihinde saat 18:57’de Ulusal Deprem Anı Tatbikatı düzenlenmiştir.

Tebrik Mesajı

17 Kasım 2022, Perşembe 171
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2022-1. döneminde Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanlarının danışmanlığını yaptıkları 4 projemiz destek almıştır. Öğrencilerimizi ve danışmanlarımızı kutluyoruz.

Fakülte Kalite Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

11 Kasım 2022, Cuma 38
Fakültemiz Kalite Komisyonu Dekanımız Prof. Dr. Melahat ÖZCAN başkanlığında 09.11.2022 tarihinde Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Öğrencileri Deprem ve Tahliye Tatbikatında

11 Kasım 2022, Cuma 18
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı İşbirliğinde Deprem ve Tahliye Tatbikatı düzenlenmiştir.

Afet İletişim Çalıştayı Düzenlendi

09 Kasım 2022, Çarşamba 16
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ana teması afet iletişimi olan “Afet İletişim Çalıştayı” na Fakültemizden katılım sağlanmıştır.

Üniversitemizde “Meme Kanserinde Farkındalık Ayı Etkinlikleri-2 Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu” Düzenlendi

31 Ekim 2022, Pazartesi 24

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Amine TERZİ Erasmus + Personel Ders Verme Hareketliliği Programı Kapsamında Slovakya’da Ders Verdi..

24 Ekim 2022, Pazartesi 41