Fakültemizde Akran Mentorluğu Komisyonu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

22 Kasım 2022, Salı 67

Fakültemiz Akran Mentorluğu Komisyonu bilgilendirme toplantısı 11.11.2022 tarihinde Nihat GÖKYİGİT Kongre ve Kültür Merkezi’nde Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Hemşirelik Bölümü 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşmiştir. Toplantıda, Komisyon Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Amine Terzi tarafından Akran Mentorluğu Komisyonu görev yetki ve çalışma esasları, fakültemizde akran mentorluğu uygulamasının nasıl yapılacağı ve uygulama kapsamında öğrencilerin sorumluluklarına ilişkin sunum yapıldıktan sonra öğrencilerin soruları yanıtlanmıştır. Öğrencilere mentor-menti eşleştirmelerine ilişkin listeler sunulduktan sonra toplantı dilek ve temenni paylaşımı ile sonlandırılmıştır.