Aromaterapi İle Gelen Şifa

26 Aralık 2022, Pazartesi 100

Üniversitemizde 21 Aralık 2022 Çarşamba günü Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından “Aroma Terapi İle Gelen Şifa” temalı çevrim içi bir seminer düzenlendi. Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden Prof. Dr. Gülay Rathfisch’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde Aromaterpi kavramı ve Aromaterapinin insan sağlığı üzerine etkileri hakkında değerlendirmelere yer verildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Fulya Gökdemir’in moderatörlüğünü yaptığı programda Prof. Dr. Gülay Rathfisch, “beden ve enerji uyumu,  koku duyusunun önemi, geçmişte yürütülen aromaterapi uygulamaları,  kuantum iyileşmede aromaterapi kullanımı, esansiyel yağ karışımları, esansların elde edilme biçimleri, endüstriyel faktörlerin bitkiler ve aromaterapi özellikleri üzerine etkileri ile esansiyel yağların kullanım biçimi” gibi konularda bilgilendirmelerde bulundu.

Programı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melahat Özcan ve fakülte öğretim elemanları ile öğrenciler takip etti.