Sağlık Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Etkinlikleri

20 Ekim 2020, Salı 422

ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ORYANTASYON ETKİNLİĞİ

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine yönelik 12.10.2020 tarihinde saat 10.30’da “zoom” üzerinden oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu söz konusu etkinlikte bölümümüze yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimize, pandemi konusu ve işleyişi hakkındaki bilgilerin yanı sıra acil yardım ve afet yönetimi bölümünün tanıtımı, 2020-2021 Öğretim yılı Güz Dönemi uzaktan eğitim ders işleyişi ve uygulamalarına dair sunumlar yapıldı. Öte yandan Artvin Çoruh Üniversitesi'nin genel tanımı ile Artvin hakkında bilgiler verildi. Sevgili öğrencilerimize bölümümüzü tercih ettikleri için teşekkür ederek etkinlik sonlandırıldı.

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ ORYANTASYON ETKİNLİĞİ

Beslenme ve Diyetetik Bölümü 1. sınıf öğrencilerine yönelik 16 Ekim Cuma günü saat 14.00'da oryantasyon etkinliği yapıldı.

Bölüm Tanıtım sunumunu görmek için tıklayınız.

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ORYANTASYON ETKİNLİĞİ

15 Ekim 2020 tarihinde, 14:00-15:30 saatleri arasında Hemşirelik bölümü 1.sınıflara yönelik oryantasyon programı yapıldı.