12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Etkinlik Programı düzenlendi.

24 Mayıs 2021, Pazartesi 55

Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 17 Mayıs 2021 tarihinde saat 13 00’de zoom isimli uygulama üzerinden “12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Etkinlik Programı” düzenlendi. Dr. Öğr. Üyesi Melek Ertürk Yavuz’un moderatörlüğünde yapılan webinarda Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat KİBAR ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Temiz’in açılış konuşmaları yer aldı. Webinar, Türk Hemşireler Derneği Trabzon Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Havva Karadeniz’in “COVID-19 Pandemi Süreci: Hemşirelerin Deneyimleri Ve Türk Hemşireler Derneği’nin Çalışmaları” başlıklı konferansı ile başladı. İkinci konferansta Antalya Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof Dr. Ayla GÜRSOY, “COVID-19 Pandemisi Tükenene Kadar Tükenmemek” başlıklı sunum yaptı. Son olarak, Artvin Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Özlem USTA KARAKELLE “COVID-19 Pandemi Süreci Yönetimi: Artvin Devlet Hastanesi Örneği” başlıklı konferans verdi.

Düzenleme Kurulu

Dr. Öğr. Üyesi Melek ERTÜRK YAVUZ