HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

09 Ekim 2020, Cuma 350

Üniversitemiz senato kararı gereği 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı uzaktan eğitim ile gerçekleştirilecektir. Önceliğimiz, Üniversitemizin eğitim ve öğretim kalitesinden ödün vermeden bu süreci yürütmektir. Bu süreçte derslerin işleyişinde senkron (eş zamanlı/canlı ders) ve asenkron olmak üzere uzaktan öğretim yöntemleri kullanılacaktır.

Canlı derslerimiz, haftalık ders programına uygun olarak UZEP üzerinden yapılacak, Google Meet gibi uygulamalar ile desteklenecektir. Dersin hangi uygulama üzerinden ve ne şekilde yapılacağı konusunda önceden mutlaka öğrencilere bilgi verilecektir.

Dersler senkron olarak yapılırken UZEP üzerinden ders notları, PowerPoint sunumlar (slayt), okuma dosyaları, videolar, ödevler ve diğer kaynaklar haftalık şekilde öğrencilere sunulacaktır. Senkron veya asenkron etkileşimli tartışmalar da gerçekleştirebilecektir.