Beslenme ve Diyetetik Bölümü Yaz Stajı Duyurusu

16 Mart 2021, Salı 355

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ ZORUNLU OLMAYAN YAZ STAJI DUYURUSU

2020-2021 akademik takviminde Beslenme ve Diyetetik Bölümünde öğrenim gören 3. sınıf öğrencilerin staj yeri bulmaları ve bütün yasal sorumluluğu kabul etmeleri şartıyla, ilgili mevzuat çerçevesinde staj yapabileceklerdir.

Staj İçin Gerekli Belgeler

1. Provizyon Belgesi (Öğrenci tarafından E-Devlet'ten alınması gerekmektedir.)

2. Staj Başvuru Formu (Öğrenci tarafından Öğrenci Bilgi Sisteminden alınarak imzalanmalıdır.

3. Staj Formu (Öğrenci bu formda kendisiyle ilgili alanları doldurduktan sonra hastaneyle ilgili alanları da hastane yetkilisine doldurtarak imzalatmalı ve mühürletmelidir.)

Staj başvuru formu (Tıklayınız)

4. Staj Sorumluluğunu Kabul Beyanı Dilekçesi (Bu dilekçe doldurulup imzalanmalıdır.)

Staj Sorumluluğunu Kabul Beyanı Dilekçesi (Tıklayınız)

Not: Yukarıda belirtilen belgeler ıslak imzalı olarak 31.05.2021 tarihine kadar Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına elden veya postayla ulaştırılması gerekmektedir.

(Faks veya e-posta yoluyla gönderiler kabul edilmeyecektir.)